Baklengs @ The Villa m/Bjørn Torske ( Smalltown Supersound ) Olefonken (hubbabubbaklubb / rbma), Ricky Late

[Bilde]

Denne mannen fra Tromsø burde være kjent for de fleste med interesse for norsk elektronisk musikk. Herr Torske var tidlig ute med å produsere musikk hjemme i nord på starten av 90-tallet. Musikk som så sitt lys gjennom labels som DJax-Up, SSR og Reinforced. Senere emigrerte Bjørn til Bergen hvor han etterhvert produserte flere låter som i dag kan kalles virkelige klassikere. Noen i tospann med DJ Erot som eksportere den såkalte “skrangle-housen” ut av Bergen til det store utland. Under sitt eget navn har han 4 album bak seg, alle svært banebrytende og unike, som Bjørn selv. Faktisk så essensielle at Smalltown Supersound har valgt å relansere hans to første album i remastret versjon. Nedi Myra på Ferox fra 1998 og Trøbbel fra Telé Records kommer i nypolert versjon slik Torske selv ønsker de skal låte. Det er en ære å få presentere en norsk legende i gamet i starten på forhåpentligvis en ny renessanse for skaperene av den feteste elektroniske musikken produsert i disse trakter og forsåvidt den vide klode.

www.smalltownsupersound.com…

Olefonken
Har markert seg på de aller fleste klubbene i byen, der de har vist at Oslos house-/disko-scene har en lys fremtid. Året 2013 / 2014 var et stort år for han, med utgivelse på australske DeathStrobe, der de ga ut sin første 7" med låtene “Mopedbart” og “Søte lille svanse”. Det er nemlig slik at Ollis en av fem i superbandet hubbabubbaklubb. Ole petter som han egntlig heter har vist stor innsikt og potensiale, toppet det hele med tur til tokyo i regi av Red Bull Music Academy i october i fjor.
www.redbullmusicacademy.com…

Ricky Late
Ricky har vist seg å være en fremdragende dj, og har levert kremen av dansemusikk som resident på Jaeger hver eneste lørdag i snart tre år. I tillegg har han ved gjentatte anledninger vist at han kan håndterer hvilket som helst dansegulv i byen! The Villa, Jaeger, Bollywood, Skaugum, Dattera til hagen osv, har alle har alle hatt gleden av å se Ricky levere med stor stil.

Legg til ekstern kalender…