Vegansk vår

Vegansk vår er et nytt prosjekt her til lands i regi av Norsk vegansamfunn, inspirert av internasjonale Veganuary og danske Marts med medfølelse (fra Mad med medfølelse). Dette er en måned hvor alle som vil, kan utfordre seg selv til å spise vegansk en måned. Motivasjonen kan variere; enten det er av hensyn til dyra, miljøet, eller helsa.

Vi håper at lek og eksperimentering denne måneden med plantebasert mat, bidrar til at folk erfarer at et plantebasert kosthold ikke betyr mer tid, mer penger eller mindre smak. Tvert i mot vil nok mange få øynene opp for hvor mye vi faktisk har å velge i, og at maten smaker minst like godt!

Vi vil bistå med matplaner for hver uke, inkludert handlelister for disse. Dette er selvsagt ikke obligatorisk å følge; vi vil komme med masse tips til vegansk mat som er å finne i de fleste butikker, og det finnes et hav av fantastisk flinke veganmatbloggere.

De som trenger hjelp med motivasjonen kommer vi også til å støtte; vi skal skrive korte, informative artikler om hvorfor akkurat du bør velge vegansk, og graver nok også frem noe bra lesestoff fra Internettets arkiv.

Hvordan blir man med?

Man kan melde seg på arrangementet på Facebook. Der vil vi poste informasjon om nye artikler og nye mat- og handlelister. Informasjonen vil imidlertid postes her på nettsiden også. De som ønsker å være med på arrangementet (enten de har Facebook eller ikke) kan i tillegg melde seg på e-post-liste og få informasjonen rett i sin innboks – bare send en mail til [email protected] og skriv «Vegansk vår» i emnefeltet.

www.facebook.com/events/154…

Legg til ekstern kalender…