BLACK DEBBATH + supp.: LONELY KAMEL @ TEGLVERKET

[Bilde]

Denne fredagen kan du glede deg over sinnsykt fet musikk og en gjeng med rådyktige musikere.
Black Debbath har levert tung, tung politisk rock siden 1999. De har gjennom sin innsats som en overordnet femte statsmakt i Norge satt så vel den politiske som musikalske dagsorden siden den gang. Fra de påpekte at det var Problemer innad i Høyre på sin første singel har de gang på gang påvist feil og mangler i det norske samfunn med sin blytunge riffsynsing og akademiske stoner-rock.

Bandet består av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Ole Petter Andreassen og Aslag Guttormsgaard som tidligere har vært med i band som Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Hurra Torpedo, Thulsa Doom, The Cumshots, El Doom and the Born Electric, MarOder, De sørgelige restene med mange mer.

Hjemmeside: www.duplexrecords.no/band/b…
facebook: www.facebook.com/blackdebba…

support: LONELY KAMEL

Bestående av Thomas Brenna (Vokal, Gitar) / Lukas Paulsen (Gitar) / Stian Helle (Bass) / Espen Nesset (Trommer) er Lonely Kamel inspirert av blues legender, og spiller hard blanding av tung blues og stoner rock.

I August 2014 ga de ut sitt fjerde album “Shit city” og er nå klare for å entre scenen med sin beryktede harde og høylytte live opptreden her i Teglverket.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

Legg til ekstern kalender…