THE MEGAPHONIC THRIFT - RELEASE PARTY @ TEGLVERKET

[Bilde]

The Megaphonic Thrift har i flere år ligget i toppskiktet av norske band. Med to kritikerroste album og en rekke utenlandsturnéer i bagasjen har de begeistret både kritikere og publikum med sin melodiske indierock, ispedd solide doser kraut, psykedelia og pur pop. Bandets forrige album mottok terningkast 6 i de toneangivende magasinene Soundvenue og Gaffa, og NRKs Lydverket omtalte det som “genialt snekret støyrock”.

Etter et hav av gode anmelders og en omfattende turnévirksomhet for sin selvtitulerte andreplate i 2012, er The Megaphonic Thrift endelig klare med nytt album som slippes på YAP Records 20. Februar

Kreddbandet med terningskast 6 og euforisk omtale i alt fra Soundvenue og GAFFA til amerikanske Spin Magazine. På nyåret slipper de sitt kanskje hittil mest tilgjengelige albumet med platen Sun Stare Sound; ferdigstilt i Duper med superprodusenten Jørgen Træen (Kaisers Orchestra, Kings of Convenience, Sondre Lerche, Jaga Jazzist, Motorpsyho) og mastret i New York City, i studioet Sterling Sound av legenden Greg Calbi (Bruce Spingsteen, The Ramones, The Talking Heads, Grizzly Bear, Tame Impala)!

Fredag 27. Mars spiller de altså på kvarteret, verdt å få med seg!

Sjekk de ut:
Wimp: wimp.no/artist/3636750
Spotify: play.spotify.com/artist/1zB…

Legg til ekstern kalender…