Martin Buttrich (DE) & Nils Noa

[Bilde]

Martin Buttrich (official) er virkelig et geni innenfor elektronisk musikk. Han har en tyngde som få andre i bransjen har, og kan skilte med over 20 år i gamet. En rendyrket “musikers musiker” kan man trygt kalle han. En av våre store favoritter, og vi tar av oss hatten for alt denne mannen har fått til.

Uten Martin Buttrich – ingen Loco Dice. Ingen Timo Maas. I hvertfall ikke slik vi kjenner de i dag. Som lydingeniør for begge disse har han vært med på å utforme hele soundet til Desolat labelet og påvirke karrieren til flere store artsiter.

Han har vært med på uttallige releases på innflytelsesrike labels som Planet E, Four:Twenty, Cocoon, Poker Flat, Nervous og Desolat. På det sistnevnte plateselskapet slapp han sitt debutalbum “Crash Test” i 2010 til overveldende begeistring fra både kritikere og publikum. Hvis du vil ta deg tiden til å lese gjennom hele diskografien til Buttrich må du nesten sette av en halv dag.

Han håndterer det å stå bak miksepulten som en som virkelig kan kunsten av lyd. Og han har spilt de fleste steder man vil spille. Vi nevner i en fleng: Fabric (London), Womb (Tokyo), Cocoon (Frankfurt), Panorama Bar (Berlin) og Amnesia (Ibiza). Han har til og med blitt nominert til en grammy for sin remix av Tori Amos i 2003. Det finnes ingen ende for denne mannens talent, og vi bøyer oss i støvet for det.

Vår resident DJ og booker Nils Noa får æren av å varme opp hovedrommet.

www.thevilla.no ID: 23 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…