Spikesuppa Lydgalleri

Et rom for samtidskunst
I stedet for å vise samtidskunst i en white- cube eller i et museum, skaper Spikersup- pa Lydgalleri et rom for
samtidskunst utenfor de institusjonelle rammene. Et format hvor alle kan oppleve og møte kunsten “nede på bakken/isen”. I mange tilfeller vil det bli et uventet og umiddelbart møte hvor det helt naturlig skapes undring og refleksjon.

[Bilde]

Monika Winther
Fornemmer du ikke lokketonenes avgrunnsdype dumhet og motbydelige smakløshet som er bestemt for nettopp ditt øre og dine øyne. Den menneskelige eksis- tens elendighet opprettholdes av vær og en av oss, våre smålige misgjerninger er forårsaket av markedsliberalismens blendende lys. Hver og en av våre småligheter lar håpet om forbedring svinne hen.

Daisuke Kosugi, ”128BPM”
Med Ingvild Isaksen, Rannei Grenne og Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas.
Mash-up performance av Kappgang, Namba-gange, beats og Haiku.

Kappgang er en atletisk gren styrt av to regler: Den utøvendes bakerste fot kan ikke forlate bakken før hælen på fremre fot har landet. Budd på regelen kalles ”tap av kontakt”. Det støttende benet må rettes oss fra det får kontakt med bakken, og forblir rett til legemet passerer over det. Brudd på reglen kalles ”bøy kne”. Reglene sier også at observasjon på være synlig for det menneskelige øyet.

Namba-gange er en tradisjonell japansk gangart som ble uvanlig etter vestliggjøring av Japan. Den er preget av å gå synkronisert med armen og beinet på samme side for mer langvarig utholdenhet og stabil holdning.

Haiku er en av de viktigste formene for tradisjonell japansk poesi. Haiku er en 17-stavelse verseform som består av tre metriske enheter av 5, 7 og 5 stavelser.

Legg til ekstern kalender…