Konferanse - Sensitiv og Sterk i Arbeidslivet!

I dag er det ca 1 million nordmenn, som er sensitive.

Dagens samfunn med stadig flere krav og forventninger til den enkelte er et samfunn tilpasset idealmennesker og ikke sensitive. Mange takler ikke lenger hverdagen, og kan bli sykemeldte, deprimerte og utslitt.
Hva skal til for å få sensitive sterkere og få samfunnet til å se styrken i de sensitive?

Dette blir en dag fylt med inspirasjon, kunnskap og glede. En dag er for de som jobber med mennesker, og for alle som er interessert i tema høysensitiv og arbeidsliv.

Møt både nasjonale og internasjonale eksperter på temaet.

1. Dr Ted Zeff, psykolog & forfatter.
Han har jobbet med sensitive personer, og fremforalt med menn og gutter de siste 25 årene.

2. Sofie Hexeberg, lege, dr. med, kostholdsekspert og forfatter. Hun har sett fantastisk effekt på pasienter etter at de har endret kosthold. Temaet er mat, helse, og matintoleranse.

3. Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, forfattere og kursholdere. De driver Soulspring, tidligere Astarte Education sammen. De er idag etterspurte foredragsholdere over hele verden og har gitt ut flere bøker sammen som også er oversatt til flere språk.

4. Marius Holt artist, komponist og sangpedagog ved Teaterhøyskolen, Oslo. Marius holder også seminarer for bedrifter, kor og andre ensembler, i tillegg til å undervise STEMMEKRAFT sangkurs.

5. Ihrén Abrahamsson og Lian Kirksæther, forfatterne av bestselgeren: Sensitiv og Sterk! De er aktive i bedriftsmarkedet med tema, Sensitiv og Sterk i Arbeidslivet.

  • Deltakere kan kjøpe mat og drikke på stedet, i området eller ta med selv.
  • Betalte billetter refunderes ikke men kan overlates til annen person.
Legg til ekstern kalender…