Troll Records Release Party: Fredrik Krafft (live) & Nils Noa DJ Set // Sweat Shop: Kimichi & Andre Bravo

[Bilde]

Gjør dere klare for release party! Fredrik Krafft er det nyeste medlemmet i Troll Records familien. Han skal fremføre sin rykende ferske singel “Mustaleinen” live, og resten av live settet sitt i main room på The Villa.

Troll Records labelsjef og Villa resident Nils Noa spiller DJ set både før og etter Fredrik Krafft. Nils trenger neppe noen lengre introduksjon. Han har vært fast inventar i Oslos klubbscene og leverer konsekvent stødige sets bak spakene hos oss.

På sweat shop får vi besøk av to andre som også kan feire sin egen nysluppet release, nemlig Dj Kimichi (Diskorama) og Andre Bravo (Brokesteady, Mandagsklubben). Nylig slapp de EPen “Time Ruins Everything”, og er i vinden som aldri før. Andre og Kim har herjet Oslo lenge før operan ble bygget, nå teamer de opp for å smelte sweatshopen med tung bass i form av techno, house eller hva enn det måtte være for å mate ørene dine. Hvis du noengang har klubbet i oslo så var det sikkert Andre som var soundtracket. EP aktuelle Kimichi er en av Byens mest hardtarbeidene deejays og det er ikke første gangen disse to spiller sammen. En flott kombinasjon fra samme distrikt. Funfact: Kimichi var på sitt første dj kurs hos Andre, så du får nok komme å høre hva resultatet ble, hvis du ikke allerede har gjort det.

Legg til ekstern kalender…