Tedans med Boogie Woogie

Hva er Boogie Woogie?
Boogie Woogie er en 50-talls-swing som fokuserer på danseglede og improvisasjon, og som endrer seg mye avhengig av hva slags musikk man danser til.

Denne formen for swing passer perfekt til rock’n’roll, swingjazz og både rask og langsom blues, og kan tilpasses til det meste annet. Denne tilpasningsevnen gjør Boogie Woogie til et bra valg nesten uansett hva DJ’en måtte finne på å spille.

Boogie-miljøet i Oslo er svært aktivt, og det er sosiale dansemuligheter hver eneste uke. I tillegg drar mange av dansere våre jevnlig på workshops og treningsleire rundt i Europa.

Nybegynnerkurs i Boogie Woogie starter i januar og september hvert år, og dette er en perfekt mulighet til å lære og danse hvis du har gått glipp av kursstarten. Det blir introduksjonskurs i dansen kl 14-15 for de som er nye og fra kl 15-17 blir det dans til Boogiemusikk for både nye og gamle dansere!

Dette er ett nytt konsept som er et samarbeid mellom Vanguard og Bårdar Swing Club. Det vil bli holdt tedans omtrent en gang i måneden dette vårsemestret hvor det tilbys gratis introduksjonskurs i Boogie Woogie og deretter blir sosialdans med egne Boogie-DJer.

Hold deg oppdatert om kurs, medlemskap og sosialdans på www.bardarswingclub.no

Vel møtt!

Facebook-event

Legg til ekstern kalender…