Støttekonsert for Ubuntu-Maata

Ubuntu-Maata – For a Sustainable Future handler om å dele. Jeg er fordi vi er. Gjennom utdanning og entreprenørskap bidrar foreningen til at nord-ugandiske jenter skal få bedre tilgang til utdanning og jobbmarkedet, og dermed lettere kan kjempe for sine rettigheter. Ubuntu-Maata tenker kvalitet fremfor kvantitet. Antall jenter inn i utdanning skaper ingen forskjell. Det er antall jenter som vellykket sitter igjen med en jobb de er stolte av å utføre som endrer samfunn.

I den anledning ønsker vi å presentere Støttekonsert for Ubuntu-Maata! Et frivillig samarbeid mellom Nordic Black Theatre/ Cafeteatret, Sebastian Tjørstad og utvalgte artister som sammen vil invitere deg til årets konsert til inntekt for denne frivillige foreningen. Alle billettinntekter går til foreningen, og billettene selges i døren.

PROGRAM

Vi er stolte av å kunne presentere denne rekken av artister som vil være med å støtte Ubuntu-Maata foreningen. Siden mottagerene av denne støtten er jenter/kvinner, og folket på scenen er gutter\menn, blir dette faktisk et Boyz4Girlz prosjekt.

Hjertelig velkommen!!

Music:

HeeMugen
Castor
Zawadi
African Sunz
Eben JR
DJ Soulbase +

Acting\Comedy\Slam

Ahmed Mamow
Jamal og Ayaz
Nordicblacktheatre students

Host:
Sebastian Tjoerstad

Legg til ekstern kalender…