Signal/// - Slippfest!

[Bilde]

Fra Tigerbloggen:
“Signal sin første fysiske utgivelse «Echoes» er i disse dager ute på det frie markedet, bragt til torgs av det lille, men kvalitetsbevisste Oslo-selskapet Handmade Records. Duoen består av Andrea Barsnes og Niklas Bystrøm, som har bakgrunn fra eksperimentielle grupper som henholdsvis Ullsokk og Spurv, og er blitt hylla med hosianna-rop og rotasjon på både Radio Nova og P3.

Echoes består av fire instrumental-låter i treriksrøysa mellom støyende mathrock, syrete og suggerende jazz og noe helt eget, som gjør at Signal stikker seg ut sjøl i et forøvrig utmerket musikk-Norge.

16. april er det sleppefest på Last Train, men EPen er i skrivende stund tilgjenglig i platesjapper med respekt for seg sjøl, Tiger intet unntak."

Skiva er produsert av Ådne Meisfjord (Serena Maneesh// 120 days // CVK), og mikset av Juhani Silvola (Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola // Sacred Harp // Highasakite og Ådne Meisfjord. Billedkunstner Henrik Sørlid står for coveret.

”Sterk instrumental-musikk som kretser rundt stødige trommerytmer, mørke synthlinjer og smakfullt støyete gitar. (…) Norge har i en årrekke hatt en lang liste med mørk, stemningsfull musikk og Signal føyer seg for min del lett inn i det gode selskap.” (Roger Hansen, Ny Musikk Hver Dag)

” Med jevne mellomrom dukker det opp nye norske utøvere, og utgivelser, som virkelig fortjener oppmerksomhet. (…) Den norske duoen Signal har kule ting på gang”
(Victor Josefsen, Deichmanske musikkblogg.)

”I mars kommer deres første utgitte EP Echoes på Handmade Records, og shit – det blir bra. Smakebiten ”An Eternal Recurrence” er en mørk og eksplosiv instrumentallåt med et jævlig deilig driv.”
(Radio Nova)

Signal/// på Facebook: on.fb.me/15QNZnU
Handmade Records på Facebook: on.fb.me/1yzJol5
Intervju i Spirit.no: bit.ly/15FOjVN

Tiger – bit.ly/1ECsukv
Big Dipper – bit.ly/signalechoesvinyl
Platekompaniet – bit.ly/1B74vZI
Spotify – bit.ly/signalechoes
iTunes – apple.co/1xrooyw

Legg til ekstern kalender…