Skogsmarked 2015

Skogsmarkedet er endelig tilbake! Denne gangen i en hage på Sagene.
Ta med deg tinga dine og kom!

Vi håper at du vil stille opp med gamle og nye lopper og hjemmelagede ting, klær og greier som vi kan kjøpe, selge og nyte en fridag i mai i (be)hagelige omgivelser på Sagene. Det er selvfølgelig også lov å komme bare for å glo (og kjøpe). Vi holder åpent for publikum fra 12.00 til ca 17.00.

Event på Facebook
Om du er på Facebook er det flott om du vil klikke deg inn på eventet og melde at du skal delta. Da sprer det seg, og vi får flere besøkende. Kom igjen ’a!

Plakat!
Har du mulighet til å skrive ut og henge opp plakater rundt omkring? Her er en mer eller mindre høyoppløselig pdf-plakat som kan brukes til det formålet. Den holder i hvert fall til A3.

Stands
Det er plass til maks 12-15 selgere, så om du vil være en av dem er det flott om du sender en e-post til martin.smestad.hansen@gmail.com, slik at du er sikker på å få plass. Så langt er det 14 personer som har gjort det. Det er altså sånn ca fullt med selgere nå, men ikke alle har svart på e-post fra meg, så det kan hende 1-2 plasser blir ledige. Rigging fra kl. 11.00. Vi har ordnet en kaféløsning i en krok, med saft, te, kaffe, kaker og muttern til Smests legendariske vafler. Om du har spesielle behov utover å legge ting på et medbragt bord eller teppe (f.eks. strøm, bråking eller vertikal utstillingsplass – ta kontakt, så tar vi en prat).

Om Stedet
Smestheim er Smests eget sted med hus og hage i Dannevigsveien 6 på Sagene. Det er altså ikke et offentlig parkområde, men det finnes både trær og busk, og hverken asfalt eller betong! Det er lett å komme seg dit. Ta buss til Sagene eller Arendalsgata eller spaser fra Torshov eller opp eller ned Akerselva. Det hender det er ledig parkering i gata utenfor, men aldri mange plasser, så vi anbefaler ikke å komme med bil.

Legg til ekstern kalender…