Trippelkonsert: Hi Ho Mustachio, Siv Jakobsen og Simen Mitlid

Våren er i full anmarsj og da er det lite som passer bedre enn gratis musikk. Tar du turen til Samfunnet Bislet byr fredagskvelden 17. april på både vindskeiv, men dansbar indie så vel som sarte melodier fra to musikere fra ganske forskjellige verdener.

Hi Ho Mustachio
Twee, powerpop, folk, symfonisk indierock. Melankolsk tekstunivers i ekstatisk innpakning. Legg til spor av indienavn som Beirut, Herman Dune og The Magnetic Fields, samt osloindiens kulminasjon i fysisk form: samleplata Oslo! (2008), så aner du konturene av Hi Ho Mustachio.

Siv Jakobsen
Siv sier med musikken det hun ikke det hun ikke tør å si høyt. Med sterke referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk. Sangene ble til mens hun gjemte seg bort i en knøttliten leilighet i New York vinteren 2013. Sivs første singel, "How We Used To Love,” handler om mørket i en kjærlighet som er i ferd med å gå tapt. Sangen ble til i bilkø på motorveien utenfor San Fransisco. I et fraværende øyeblikk kjørte Siv inn i bilen foran seg – noe som endte opp med å inspirere de første linjene i teksten.

Simen Mitlid
Et sted mellom Neil Young, Nashville og kjerneområdet for gammel furuskog i Sør-Skandinavia finner vi Simen Mitlid. Amerikanskinspirert folkpop med dypt Skandinavisk alvor aka Simen Mitlid, nytes best alene, i samvær med melankolien.

Legg til ekstern kalender…