Vox Humana synger barne-TV-minner

[Bilde]

Lørdag 18. april kl. 18:00 og 21:00
Søndag 19. april kl. 13:00

Hver kveld når lilleviseren pekte rett ned og storeviseren rett opp, var det tid for dagens høydepunkt: Barne-TV. Vi ble med til det lille, røde huset der det bodde en giraff som bare barna kunne se og til en fargerik togstasjon der vi lærte å telle en-to-tre-fir´-fem, vi møtte den ivrige kaninen i blå jakke som ødela bondens åker og dukkefiguren med sekk og lue på som lignet litt på nissen. Programmene og all musikken de var badet i, har gjort så stort inntrykk på oss i Vox Humana at det har blitt til en hel konsert.

Men ingen av oss så Barne-TV alene. Inni skjermen satt en vennlig dame med velstelt hår som serverte oss programmene med varm stemme. Selv om vi etterpå har skjønt at det ikke var hun som bestemte hva som kom på skjermen den kvelden, er det den naturligste ting i verden at nettopp mangeårig kanalvert i NRK, Ragnhild Sælthun Fjørtoft skal binde fjernsynsbarndommen vår sammen når Vox Humana nå presenterer den i konsertversjon.

Hjertelig velkommen til «Vox Humana synger barne-TV-minner», en mimrekonsert for voksne med Ragnhild Sælthun Fjørtoft og dirigent Dag Jansson. All musikken er arrangert og tilrettelagt av koret selv. Det er begrenset antall plasser og kun forhåndssalg gjennom Billettservice.no.

Legg til ekstern kalender…