Live Foyn Friis med Sandvika Storband

“.. en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.” – etter konserten i Tromsø.

Live har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot og talent for nyskaping.

Live har utviklet storbandversjoner til mange av de beste komposisjonene sine. Vi får høre noen av Jesper Riis sine arrangementer som opprinnelig ble skrevet for Danmark Radios Big Band, noen som Sandvika Storband har bestilt for anledningen og mere. Vi ser frem til en herlig og litt annerledes storbandkveld!

Sandvika Storband anno 2015 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

Legg til ekstern kalender…