Granskuddworkshop med kokk Gaute Vindegg

[Bilde]

For mange er de to korte ukene med granskudd på trærne høydepunktet i nyttevekstsesongen. Hva er din favoritt? Granskuddsirup. Granskuddolje. Granskuddgele. Fermenterte granskudd. Syltede granskudd. Granskuddøl. Granskuddte. Granskuddpesto. Granskuddsjokolade. Granskudd-dressing. Eller noe som ingen andre har hørt om – hittil?

Nå har du sjansen til å utforske granskuddets gastronomiske verden under ledelse av Gaute Vindegg. Gaute har lang fartstid som oppfinnsom kokk og tar nå videreutdanning som biolog. Her får dere tatt standardoppskriftene et skritt videre! Gaute vil by på smaksprøver for å sette tankene i gang.

Kun 13 plasser. Deltakere må ha med minimum 5 liter med ferske granskudd til kurset.

Legg til ekstern kalender…