Honey bank in Oslo - Let's pollinate the city of Oslo!

TAKE PART IN THE PUBLIC POLLINATION SERVICE !
Biene investerer i Oslo by! Prosjektet Honey Bank in Oslo av kunstnerkollektivet Le Parti Poétique settes opp i Kubaparken mellom Arkitekthøyskolen og Mathallen. Åpningen: lørdag 6. juni kl.17.00 – 23.00. Fra 11/06 til 11/09/2015

Institut français i Oslo har bedt det franske kunstnerkollektivet Le Parti Poétique om å avholde den neste etappen i deres kunstneriske, politiske, miljø- og samfunnsrelaterte prosjekt nettopp i Oslo.
Dette prosjektet, som går under navnet The Honey Bank, har blant annet som mål å frembringe liv, bevegelse og en generell mobilisering i folket.

The Honey Bank er et kunstnerisk prosjekt som omfatter et finansielt verktøy: En bisparekonto.
Ved investering i en offentlig pollineringsvirksomhet vil bisparekontoen gi avkastning i form av rikdom og samhørighet i stedet for penger og ensomhet.

Mens andre banker setter profitt høyest, investerer The Honey Bank i lokalsamfunn, personer og ideer.
Menneskenes penger gjøres om til bipenger (honning), noe som gjør det mulig å sverme, debattere, bestøve…

Fra 6. juni til og med 11. september vil en rekke forskjellige arrangementer markere The Honey Bank-prosjektet i Oslo. Kunstnere, botanikere, byplanleggere, forfattere, birøktere, beboere og andre nysgjerrige organiserer treff, utstillinger, events, uhøytidelige aktiviteter og smaksprøver for store og små.

MER INFO: www.france.no/honeybank


Honey bank in Oslo bringes i Norge av Parti Poétique, Institut français og Bybi, med støtte av Ringnes Stilfelse, Balder Interiør og Cultura Bank.

Legg til ekstern kalender…