Åpen mikrofon på Hønse-Lovisas Hus

Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Hønse-Lovisas HusSandakerveien 2. 0473 Oslo (( Trikk 11, 12, 13 til Biermannsgate Buss 21 til Sannergata) De serverer og selger kaffe og vafler Torsdag 15. oktober klokka 19.00.
 Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons – nye ideer og inspirasjon.

Ønsker du å bli med? send en e-post til [email protected]

Hvis dere vil, kan dere skrive noen ord om dere selv, jeg kan eventuelt lenke til en internettside dere har eller legge ut et bilde av dere på bloggen. Det er også helt i orden at det ikke står noe annet enn navnet deres på listen over de som skal være med (som publiseres her på denne siden).
. Rekkefølgen blir satt ved loddtrekning tidligere på dagen, så den får dere når dere kommer.

Det er satt av maks fem minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å holde seg innenfor tidsrammen (med mindre noe annet er avtalt).

 Fem personer leser fortløpende og så er det omkring ti minutters pause.

 Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne blir igjen helt til sistemann har lest. Tanken bak dette arrangementet er jo at det er like viktig å lytte som å bli lyttet til.

Det er også hyggelig om noen blir igjen og mingler utover kvelden. Det er da ideer kan deles og bøker og cd-er kan selges. Det kan være lurt å ha med kontanter hvis man kommer over et “a offer you can’t refuse.”
Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer etc etc.

Hvis dere legger ut bilder fra arrangementet på Instagram eller lignende, hashtagg veldig gjerne Tekstuniverset.
Supert – da sees vi der! Dette blir bra :-)[Bilde]

[Bilde]

Mer informasjon her:
tekstuniverset.blogspot.no/…

Legg til ekstern kalender…