Musikkvideoinnspilling - Lykkeparadigmet - Sandra Kolstad i Sofienbergparken torsdag 9. juli

I forbindelse med innspillingen av musikkvideoene til teateroppsetningen LYKKEPARADIGMET regissert av IDUN VIK, trenger vi å få samlet en stor gjeng med frivillige danseglade mennesker.

Musikken er komponert og fremført av SANDRA KOLSTAD med låtene “FRI” og “OPPOPPOPPOPP”.
-

Ideen er basert på en flashmob event der det starter med en dansende person, og som deretter smitter over på flere personer som joiner. Til slutt dannes en stor folkemasse som står og danser vilt i sin egen verden. Dette blant uvitende mennesker som sitter og hygger seg i Sofienbergparken. Litt senere ut i låta tar alle frem mobilen og filmer selfies av seg selv og hverandre. Disse mobilopptakene skal brukes til musikkvideoen “FRI”.
-
Dette er et lavbudsjettsprosjekt, der vi er et mini-crew på kun 3-4 stk, så det er viktig at vi hjelper hverandre :)
-
Vi tenker at dette skal bli en hyggelig og gøy dag med mye sol, så ta gjerne med engangsgrillen og et par øl. Ta med alle du kjenner og godt humør! :)
-
Vi trenger også tillatelse fra alle om at det er OK at vi filmer dere, da kommer dere til å få et skjema som dere bare signerer under og leverer til oss.
-

  • Selfiesopptakene som dere har filmet av dere selv, kan dere sende til [email protected]
  • Oppmøtested: Sofienbergparken
  • Oppmøtetid: kl.16. Det gjør ingenting om du kommer tidligere eller senere, vi trenger så mange som mulig som kan møte opp.

Musikk av Sandra Kolstad, andre medvirkende er Ida Wigdel, Stian Danielsen, Siri Løkholm Ramberg, Lisa Charlotte Baudouin Lie, Marie Rydland, Millan Persdotter Persson og moi. Regissert av eminente Yenni Lee og Audun Selsjord Bratlie!
-

Come join the harmony!

Legg til ekstern kalender…