Nordic Dharma Festival : Helgearrangement 29. og 30. august

Eight Steps to Happiness – Lørdag 29. august

Gen-la Dekyong vil gi praktisk og inspirerende undervisning basert på det høyt elskede buddhistdiktet “Åtte vers for trening av sinnet”. Dette diktet viser hvordan vi alle kan lære å forvandle livets utfordringer og vanskeligheter til å bli verdifulle og frigjørende åndelige innsikter.

Vi vil lære praktiske metoder for hvordan vi kan bruke denne tidløse visdommen til å øke vår egen kjærlighet, visdom og medfølelse. Ved å benytte denne praksisen vil vi oppdage en dyp indre fred. Vi vil løse våre problemer og vanskeligheter med et lykkelig sinn, og vi får innsikt i vårt fulle potensiale som mennesker.
Long Life Empowerment of Buddha Amitayus – Søndag 30. august

En empowerment, eller “styrking”, er en dypt fredfull guidet meditasjon der vi mottar inspirerende velsignelser fra en Buddha. Gen-la Dekyong vil gi oss Buddha Amitayus’ empowerment. Buddha Amitayus er buddhaen for et langt liv. Slik får vi kontakt med en kraftfull kilde av inspirerende energi som øker vår levetid, vår visdom og vårt hell, noe som vil følge oss gjennom hele vårt åndelige liv.

Empowerment’en og læren om Amitayus’ praksis vil hjelpe oss å få tilgang til det potensialet vi alle har for å oppleve den høyeste indre fred og lykke av opplysning.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…