Frædag: Kobosil (Ostgut Ton/RK/MDR/DE), g-Ha & Olanskii, Jokke, Ricky Late & Olefonken, Celius

Det blir techno i kjellern denne Frædagen med Kobosil fra Berlin og Unter Ton som er en Ostgut Ton etikett. Max Kobosil er en av de nye artisterne fra Berlin som lager spennende abstrakt musikk med intense cinematiske lydbilder. Han har alrede gitt ut på Marcel Dettmanns etikkett MDR og driver RK etikketten og i 2015 gir han ut “91” Epn på Ostgut Ton. Han har remikset Barker & Baumeckers fantastiske “Silo” og Terrence Fixmers “Aktion Mekanik Theme.” Kobosil er en flink dj som kombinerer ny techno med gammel techno som få dansegulvet til å koke.

Vår egen Jokke varmer opp denne kvelden med techno. Jokke er kjent for å ha lagd undergrunnsfesterne The Void sammen med O/E og en veldig flink dj.

I bakgården spiller DJ-duoen g-Ha & Olanskii er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på store klubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. De har gitt ut flere mix-CDer som har satt norsk house og disco på verdenskartet, og er to av de viktigste aktørene på den norske scenen for klubbmusikk.
-
Ricky Late & Ollis, Celius spiller på fredagspilsen og gjør varmer opp stemmningen ute.

Legg til ekstern kalender…