Hypnos (SE) & The Order of Israfel (SE) Pokalen 4. september

[Bilde]
(Herregud så fine de er)
[Bilde]

[Bilde]

Herregud sier du, de dønn gjennom trivelige svenske bandene Hypnos og The Order of Israfel spiller på Pokalen, Vulkan Arena fredag kveld! Fantastisk innsmett i skogspilsen – her blir det langt hår og fest, herlige gitarsoloer og god godstemning! Fy søder så bra band som tyter ut av Sverige konstant <3

Klipp og lim fra Pokalens Facebookevent:

Mye svensker i Oslo sier du? Ikke rart det når de har så mange fete band på reportoaret. 4. september kommer Hypnos og The Order of Israfel til Pokalen, en god mix av heavy rock/metal og doom pakket inn som et ellevilt live show!

Hypnos spiller heavy action boogie rock og er for tiden det bandet i Sverige som vokser raskest i heavy rock scena. Hypnos ble født høsten 2013 og etter et par knallgode konserter gikk de allerede inn i studio februar 2014.

Den selvtitulerte førsteskiva er 8 spor med rå heavy rock, en tordenstorm av trommer, riff og gitarsoloer, men kirsebæra på toppen er vokalprestasjonen til Philip Lindgren, her får du alt fra high pitched rå vokal til fløytespill. Selv om de har selverklært seg selv som boogie rock er det langt mer heavy metal å finne i denne gruppa enn hos grupper i samme sjanger, som Witchcraft og Graveyard. Alt i alt et band verdt å følge med på.

Når Tom Sutton sluttet i doombandet Church of Misery var det for å realisere sin egen drøm om å lage et nytt doom band. Sutton flyttet til Sverige og slo strengene samme med Patrik Andersson Windberg og Staffan Björck. Med bakgrunn fra doom og heavy metal, og ut fra inspirasjon fra folk og gamle skrekkfilmer kom The Order of Israfel hvor Sutton et.al skaper en mørk og guddommelig stemning i sitt eget doom univers.

Legg til ekstern kalender…