GOYO pres. Kim Young iLL (frk.Larsen/Kristiansand) & Marius Wiik (Bergen) // Thorgerdur Johanna // Ida Sun

GOYO klubbkveld på Skuret, og denne gangen har vi besøk av to kule gutter fra Kristiansand og Bergen, og to veldig lovende kvinnelige DJs, Thorgerdur Johanna og Ida Sun.

Kim Young iLL (Kristiansand)

Kim Young iLL holder til vanlig fortet på frk. Larsen i Kristiansand og gjør House kvelder der hvor han inviterer kjente og kjære undergrunns DJ´s for å spille set og jamme back 2 back. Han er en ivrig vinyljunkie og bruker mesteparten av tiden på å grave i skiver til det dukker opp gode gamle samt nye godskiver han mener bør møte deg inn i natten. Han er og mannen bak Groove Lab Podcast som holder til i studio til SoundSAM på Odderøya i Kristiansand. Han er opprinnelig fra Oslo, men rotet seg ned til det han kaller syden en gang for 3 år siden, og holder livet i house musikken der. Du kan forvente deg House, Deep House, Old School og Breakbeats. Han gleder som en gris til å returnere til gamle trakter for å gi deg en smak av det han mener er dansbar dansemusikk.

Marius Wiik (Bergen)

Med seg bak spakene har han Marius Wiik, kjent fra Bergens undergrunnsmiljø, en underground house cat som har spilt i mange år på lokale undergrunnsfester, og klubbkvelder på Landmark, Østre og den siste tiden på KoNo 16. Han kjører en stil som blander funky, minimalistisk og house. De spiller ett back 2 back set og bare de to vet hva som vil skje, men vi kan love masse trøkk, eksplosiv energi, litt funky faen og masse grooovy house !

Thorgerdur Johanna (ISL)

Thorgerdur Johanna, opprinnelig fra Island men nå bosatt i Oslo, med bakgrunn som klassisk pianist, startet sin klubbmusikk interesse ved å frekventere jevnlig klubben Kaffibarinn i Reykjavik. Etterhvert begynte hun å samle på låter selv, hovedsakelig melodiøse og groovy house, og ble fort oppfordret til å spille selv. Etter å ha flyttet til Oslo gjorde hun nettopp dette, og gikk over til å spille mest vinyl, før hun nå har tatt steget ut for å spille på klubber. Hun har gitt noen imponerende mixer og vi aner en lovende dj-spire og ett godt tilskudd på den feminine dj stammen og dj booten. Låtene hun velger har mye groove og melodiøsitet i seg, og med inspirasjon hentet fra Sonja Moonear, Raresh og Barac kan vi forvente mye energi i settet.

Ida Sun

Kjent som den ene halvdelen i Ida & Snorre, ett ungt dj-par som er kjent for sine chillout parties, positive vibber, generøsitet. I dag spiller hun ett solo set. Hun spille en stil med blanding av Chill House og Techno, og har funnet mye inspirasjon fra atmosfæren og vibben fra Barcelona etter å ha bodde flere år der.

Set times:

22.00 Ida Sun
23.30 Thorgerdur Johanna
01.00 Kim Young iLL & Marius Wiik

CC. gratis før 23.00 / 50,- etter 23.00

Artwork: Gabriel Oso Pardo

Legg til ekstern kalender…