Søndagsåpen musikk: Eric Arn (US) vs Wildhagen/Jerve & Mathisen/Meaas @ PIZDETS

JA TIL SØNDAGSÅPEN MUSIKK

Eric Arn er en USAsk gitarist basert i Wienna. Han møtte A og K på Lana trios første tur til denne by, en uforglemmelig aften på træsjstedet VEKKS. Etter en soloopptreden på Festival of Endless Gratitude i Kjøben har Eric gjort det dristige valget å komme til Oslo i ens ærend av å fylle lydrommet på velklingende Pizdets. Dette fortjener din visitt, og du er også velkommen til å nyte selskap av både Wildhagen og Jerve, hvis samarbeid
allerede har runget øregangene til spesielt interesserte og uskyldige ofre siden 2007.

For dere som fortsatt lurer på om dette blir verdt de 50 kronene i døra, og kanskje mer om de skal gidde å traske i en så nitrist del av byen på slik en solfylt søndag når alle andre vennene inviterer til sushi og Risk-kveld – ja da sier vi bare at selveste Jørgen Mathisen og Christian Meaas Svendsen kommer til å gjøre et duosett det rynkes presidentpanner av!

Kalaset avsluttes med et beryktet “mixed session” opplegg, tidligere kun hørt ved å kombinere opptak fra solo-sessionsene til Jerve med Momentum (trioen Meaas/Mathisen/Mannila må vite) sine øvingsdemoer. Når det låt så bra på teoretisk plan kan man bare gni hendene sammen i påvente av hva denne gnisten vil antenne.

(med forbehold om rekkefølgebytre, kom presis for å få med deg hurven!)

ERIC ARN
KJETIL JERVE
ANDREAS WILDHAGEN
JØRGEN MATHISEN
CHRISTIAN MEAAS SVENDSEN

Legg til ekstern kalender…