Tindersticks @ Storsalen på Chateau Neuf

Billetter legges ut på Billettservice torsdag 01.10.15 kl. 10:00 Priser fra kr 295,- til kr 445,-. Det vil bli nummererte billetter.

NB: Trenger du hotell fra lørdag til søndag? Vi tilbyr svært gunstig hotellpris via vår partner Gyldenløve Thon hotell i Bogstadveien. Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til.

Bli medlem av DNS – få rabatter på alt! Se neuf.no/medlem eller send “DNS” til 2454 (250,-)
[Bilde]

Tindersticks (Nottingham, UK) kommer til Storsalen på Chateau Neuf lørdag 23. april, der Stuart Staples særegne stemme og bandets egenart vil komme til sin rett.

Tindersticks slipper ny plate, “The waiting room” 22. januar 2016. Første single ”We are dreamers” kom for en uke siden – (22.09.) Video! Fra før av har de blant annet spilt på Rockefeller, senest i 2010, og Konserthuset i Oslo i 2001. Nå kommer de til studentenes storstue, Storsalen!

Tindersticks slapp sitt første album i 1993, et dristig 79 minutters viltvoksende dobbeltalbum, som på mange måter brøyt med datidens rådende musikkscene. Plata oppnådde svært gode anmeldelser og fikk trofaste fans som har fulgt de videre på deres musikalske eventyr. Siden har de fortsatt å utforske samt utvikle lydbildet, turnert verden rundt, og kommer 22. januar med sitt tiende studioalbum.

De tre originalmedlemmene Stuart A. Staples, Neil Fraser og David Boulter har nå med seg Dan Mckinna på bass og Earl Harvin på trommer. Sammen har de produsert ‘The waiting room’.

Albumet vil også bli et filmprosjekt, hvor hver sang blir tildelt utvalgte filmskapere, som så lager hver sin kortfilm. Prosjektet er et samarbeid med La Blogotheque og Clermont-Ferrand International Short Film Festival. Filmene vil vises på 2016-utgaven av festivalen. Sju filmer er produsert sammen med filmskaperen Claire Denis, så bandet har flere strenger å spille på. Tindersticks er kjent for samarbeid med orkestre og artister og har da også spilt inn mange duetter med bl.a. Lhasa de Sela, Mary Margaret O’Hara og Isabella Rossellini. De har også skapt lydkollasjer og musikk for ulike kunstinstallasjoner.

Det Norske Studentersamfund har jobbet lenge med å få Tindersticks til Storsalen, og har til og med fått konserten på en lørdag, noe det var hard konkurranse med svenskene og danskene om!

Legg til ekstern kalender…