GOYO på Påfuglen

GOYO lager en årlig venne fest. Vi digger Påfuglen og det vet vi du også vil gjøre. Derfor kjører vi fullt opplegg med konserter og DJs utover natten. Med masse digg live musikk innenfor soul, house, elektro og garage. Det blir digge drinker i baren pluss masse god stemning! Vi starter tidlig med live bands og DJs utover nattetimene, og vi har med oss et eget deco crew for å lage ekstra god stemning ! Anbefaler deg å komme tidlig, for å få med deg noen av de spennede live actsene og høre på teaser fra resident DJs som kommer ut med nytt materiale iløpet av året. Dette er ett lukket event, så husk du må være attendig for å komme inn på lista i døren.

Line up:
21.00 Nelson’s Redemption (live)
22.00 Mondegreen (live)
23.30 Gab/B b2b Jæger
01.00 Arms Akimbo
02.00 A:G b2b Thorgerdur Johanna

CC 50,- før 23.00 / CC 100,- etter

LIVE:

Nelson’s Redemption (live)
Et konsept, en samvittighetsbevegelse, et apartheid-hatende, Mandela-elskende, afrikaans-språklig (kun i navnet) boer-band med sterke musikalske røtter i soul, funk, hip hop, ska og rhythm & blues er klare for å gi samtlige solidariske nordboere en live-opplevelse uten like! Lager alltid superhet vibbe i lufta på konsertene og får blodsystemet i gang til vinteren.

Mondegreen (live)
Mondegreen jazz, soul, beats & eletronica jam-session. Disse gutta har jammet sammen siden begynnelsen av januar, og har spilt flere ganger på Fisk&Vilt og ulike mindre klubber i Oslo. De lager alltid god stemning med en blanding av eksprimentell elektronika og jazzet klubbmusikk, kreativ og utforskende med en blanding av live instrumenter og beats making.
I kveld med Kenan Dzanic på loops & synth, Erik Kjos Fonn på bass & synth, Tim Lowerson på saxofon, Jon Fosmark på vokal, Brynjulv Guddal på perkusjon og Sten Erland Hermunstad på keyboard.

DJS:

A:G b2b Thorgerdur Johanna (NO / ISL)
A:G spiller jevnt og trutt på de beste lokale klubbene i Oslo, og er fast innventar på Sunkissed kveldene på Blå. Vi har tidligere booket han på GOYO og han har siste tiden spilte på The Villa, Jæger og Tyskland. Han drar minimal house ekspertisenivået i Oslo til nye høyder, og kjører dypt og mørkt techo for å balansere deg på bakken igjen etterpå.

Med seg har han sin makker Thorgerdur Johanna, opprinnelig fra Island, som startet sin klubbmusikk interesse ved å frekventere jevnlig klubben Kaffibarinn i Reykjavik. Etter å ha flyttet til Oslo begynte hun å spille selv og gikk over til å spille mye vinyl. Hun har gitt noen imponerende mixer, og skaper en utrolig god groove i settene sine så vi aner en veldig lovende dj-spire. Låtene hun velger har mye melodiøsitet i seg. Det er første gang de to kjører ett b2b sett ute, og ryktene sier at det pleier å gå hett for seg når de slår knotene sammen. Vi gleder oss!

Gab/B (GOYO)
Gab/B er en Chilensk produsent og DJ, resident i GOYO, med base i Oslo. Han beskriver musikken sin som «future house» og «dub beats». Gab/B er influert av sin Sør Amerikanske bakgrunn hvor musikken ble formet i mørke kjellere på Sør Amerikanske klubber. I mars år slapp han sin andre EP på GOYO Records, og mot nyåret er det er mye mer spennede i vente fra denne kanten, med flere utgivelser på GOYO Records. Han er fortsatt ukjent for det fleste i klubbmiljøet i Oslo, men imponerer på produksjonssiden, og det er bare ett spørsmål om tid før alle danser til låtene hans på din lokale utested ! Produserer en blanding av eksprimentell mørk elektronika, og mer up beats klubblåter.

Arms Akimbo (GOYO)
Arms Akimbo er resident dj og booking i GOYO. Han spiller en stil som mikser dub, bass, garage og funk, og han overrasker alltid med kule låtvalg og ukjente rariteter som han får til å passe samme, og det blir alltid god dansegulv-vibbe med beaten hans i bunnen ! Han har spilte i inn- og utland, blant annet Dimensions Festival og Horizon Festival showcases for GOYO, og kommer jevnlig med noen fete mixer og eksprimentelle krumspring på produksjon. Samarbeider med Tim Loweson om å drive GOYO Records.

Michael Jæger
Jæger er kjent for alltid å få dansestemningen i toppen på klubbene han spiller på, og spiller sett med veldig mye edge og energi ! Han kjører en blanding av house, elektro og garage, men ett tykt påsmurt strøk av positivitet over det hele. Tidligere har han samarbeidet med både GOYO og Bassline Boutique, og han har showcased på Horizon Festival i Bulgaria, og ellers spilt på uttallige undergrunnsfester og klubber i Oslo. Alltid med ett stort smil og en haug med danseglade folk som kaster seg ut på dansegulvet når han går på.

CC 50,- før 23.00 / 100,- etter
Ingen inngang uten liste = attending

Legg til ekstern kalender…