STRIKKER DU INNOM?

Norges mest populære håndverk?
Norsk Folkemuseum vier hele søndag 25. oktober til en dag med strikking, kunnskap og inspirasjon. «Strikker du innom?» er et familiearrangement med demonstrasjon av strikking for både unge og voksne. På ni ulike poster blir det gjennomgang av forskjellige strikketeknikker. Noen av postene er lagt opp for de som kan mye, mens andre poster er beregnet på barn og de som ønsker en enkel innføring. Her kan man hente kunnskap og inspirasjon uansett hvilket nivå man er på.

Redesign og strikkedoktor
«Strikker du innom?» blir en møteplass for alle som er interessert i strikking. Hva med å få tips om gjenbruk og redesign av gamle strikkeplagg? Eller ta en tur til strikkedoktoren for å få hjelp med det syke strikkeplagget som aldri ble ferdig? På søndag har du sjansen.

Presentasjon av strikkeplagg på catwalken
I forbindelse med utgivelsen av boken «Rett på tråden» blir det visning på catwalken av enkelte strikkeplagg som finnes i boken. Mannekengoppvisningen på catwalken foregår i utstillingshallen på museet. Boken er skrevet av Søstrene Sandvik. Begge vil være tilstede under arrangementet, der «Rett på tråden» både selges og signeres.

Omvisning i strikkeutstillingen
Det blir to omvisninger i Norsk Folkemuseums strikkeutstilling.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…