Konsert med Julie Falkevik Tungevåg, Ingrid Frøsland og Ava!

[Bilde]

Julie er en musiker og låtskriver som på finurlig vis tar snarveien til hjerteklokka di. En naturlig sofistikert musikalitet kombinert med en vokal som er nær og sterk samtidig, gjør henne til en eneste stor overraskelse.

Hun har spilt mange konserter i inn og utland i ulike konstellasjoner og har blant annet varmet opp for artister som Knut Reiersrud og Iver Kleive, Farmers Market og Magnet. I tillegg til å være keyboardist og korist for artister som Anja Skybakmoen, Anette Askvik og Astrid Ekern står hun nå på egne ben med egne låter.

Julie er utdannet keyboardist fra Universitetet i Agder, og har nå flyttet til Oslo der hun lever av og for musikken. Tangentkunnskapene drar hun aktivt inn i låtskrivingsprosessen og ut på andre siden kommer det stødige og finurlige låter som noen ganger kan minne om Esbjörn Svensson Trio og andre ganger Tori Amos.

Vanligvis har Julie med seg musikerne sine Ellen Brekken (kjent fra bl.a Hedvig Mollestad Trio) og Elisabeth Nesset (kjent fra bl.a Phone Joan) – men denne kvelden kommer hun helt alene til So – med keyboardet under armen.

Ingrid Frøsland har tusla fra Flekkefjord til Liverpool og til slutt til Oslo, hvor hun prøver å lage musikk som setter seg fast i hjertet ditt. Musikken hennes blander elementer fra både akustisk folk og alternativ pop, og hennes musikalske innflytelser beveger seg fra Bon Iver til Eva & The Heartmaker, tar en sving innom Thomas Dybdahl og kommer ut som en blanding mellom Daughter og Marit Larsen.

Hun har fått flere låter anbefalt av P3 Urørt samt radiospillinger på samme kanal, frekventert NRK Sørlandets spillelister hyppig og blitt spilt på både BBC Merseyside og på Tom Robinsons ’Mixtape’ på BBC Radio 6 Music. Hennes utgivelse Dare To Believe ble spilt på både ’Ruben’ på P3 og på ’Søndagskveld med Pia Skevik’ på P1.

Sørlandsjenta har spilt flere konserter i Norge og England, med høydepunkter som Liverpool Sound City X2 og Musikkfest Oslo, support for bl.a. Jonas Alaska og Tønes og en Norgesturné der hun satt publikumsrekorder både i Grimstad og Bergen!

Ava er artist og låtskriver, opprinnelig fra Nord-Norge, men vokst opp i Østfold. Med røtter i en visuell singer/songwriter-tradisjon, kler Ava låtene sine i moderne klær, og presenterer bilde på bilde gjennom sine konserter. Forskjellige perspektiv, drømmer og opplevelser blir lagt åpent frem, og om det er bak pianoet eller gitaren, er det stemmen som tar deg med inn.

Ava is an artist and songwriter from Norway. With roots in a visual singer/songwriter-tradition, she wraps her songs in contemporary clothes, and presents image upon image through her preformance. Trust her to take you through a whole range of “point-of-views”, dreams and angles of experiences during her show. Wether she’s by the piano, or with her guitar: her ever present voice will pull you into her world.

Legg til ekstern kalender…