YAKAMASHI CLUB presenterer: Center of the Universe + Prunk Möbel

Dørene åpner 20.00
Konsert 21 og 22.
50,-

Center of the Universe

Det har blitt stadig vanskeligere å skrive noe fornuftig om Center of the Universe for hvert år som har gått siden prosjektet ble startet i år 2000. Det startet på en firespors båndopptager, fortsatte via en datamaskin som så i sin tid ble koblet opp til et enormt orgel. Så fortsatte det på et flygende teppe over ukjente land med smektende klarinetter før det hele ble komprimert inn i en enorm firkantbølge laget av en sjelvende syntheziser.

I mai i kom den søttende plata “Limited Edtion” ut som et SD-kort og en strøm på selskapet Metronomicon Audio, I august var en av låtene med på samleplata The Wire Tapper. I juni lagde en gjeng elleveåringer en video til samme låt som kan sees her

Prunk Möbel

Prunk Möbel romantiserer 90´ talls techno, electro og hardcore. Live ambient techno bestående av små naive repeterende melodier, delay-gjennomtrukkede bass og synth looper, og beats som flyter gradvis inn og ut av synk, kombineres med neo-hardcore inspirerte sample baserte låter bestående av junglebreaks, opp-pitcha vokal, og romantiske melodier. Aktuell med debut plata Crustacean Larvae på hans egen nystartede label Hovering Records 5. desember.

Prunk Möbel live @ ØY!2014 from Sissyfus on Vimeo.

Legg til ekstern kalender…