Impro for Single

[Bilde]

Er du singel, på utkikk og lyst til å prøve noe nytt?

Legg Tinder og Happn på hylla og bli med på Norges første Improworkshop for single, som er litt som speed dating, bare tusen ganger morsommere. Møt andre single i en setting hvor latter og lek er fokus, med hjelp av teatersport leker og øvelser. Platon sa “Du kan lære mer om en person i en time med lek enn et år med samtale”. Vi viser deg hvordan!

Improvisatørene Robin og Adrian tar deg med på et unikt event for single, hvor du:

- Bryter isen og blir kjent med mange andre single kjapt
- Lærer improvisasjonsfilosofi og leker
- Ler og har det gøy
- Møter nye mennesker med mulighet for å knytte nye relasjoner

Det er null press om at man “må møtes” i etterkant. Ingen vil bli satt i spotlighten under arrangementet og du trenger absolutt ingen erfaring med improvisasjonslek da du lærer alt underveis. Arrangementet varer i to timer og de som har lyst kan bli med oss og henge igjen i baren etterpå!

Vi kan hoste 30 kvinner og 30 menn så ikke nøl med å signe dere på!

Aldersgrense: 20 år
Inngang 100,- kr
Arrangementet finner sted i 2 etg på internationalen, på Youngstorget 2B.

Biletter kjøpes på eventbrite:
www.eventbrite.com/e/impro-…

Om Arrangørene:
Robin har igjennom 8 år har spilt / holdt hundrevis av improshow og improworkshops. Han er regelmessig innslag på Det Andre Teateret. Med bakgrunn fra Kaospilotene er er han co-eventkoordinator for TEDxOslo, med hensikt å spre ideer som er verdt å spre. Co-organisator for jamoslo.com hvor de skaper rammer slik at deltakerne kan problemløse og selvorganiserer seg rundt samfunnsutfordringer over en helg. Partner under Bloom(Blooom.in) hvor de utforsker forskjellige konsepter for å lære hvordan man designer adaptive team og kulturer hvor mennesker blomstrer.

Legg til ekstern kalender…