Lansering av Elinor.nu: nettkatalog for nordisk elektronisk litteratur / Electronic Literature Collection

På rom 216 på HF-bygget, bak Johanneskirken.

Dobbeltlansering for

  1. Elinor.nu En katalog over nordisk elektronisk litteratur, utviklet av ELINOR; nettverket for elektronisk litteratur i de nordiske land. Katalogen inneholder presentasjoner av nær 50 litterære elektroniske verk fra Norge, Danmark, Sverige og Finland. (NB: nettstedet ser IKKE ut som den skal før 29/11)
  2. Electronic Literature Collection. En antologi av 60 eklektiske eksempler på elektronisk litteratur, publisert simultant på CD-rom og på nettet på collection.eliterature.org. Redigert av N. Katherine Hayles, Nick Montfort, Scott Rettberg og Stephanie Strickland. Forfatterne kommer fra USA, Kanada, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Australia. Antologien er utgitt under en Creative Commons lisens (Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5) slik at lesere kan dele innholdet som de ønsker, og utdanningsinstitusjoner og bibliotek kan installere den på alle maskiner uten å betale for det.

Det vil bli en kort presentasjon av katalogen og antologien ved Jill Walker (prosjektleder ELINOR) og Scott Rettberg (medredaktør ELC). CDer av antologien og brosjyrer om elinor.nu deles ut, og vi serverer lette forfriskninger.

Legg til ekstern kalender…