Sinatras Big Band Xmas - Sandvika Storband under ledelse av Per Gjermund Storrø og med Ingar Kristiansen vokal

I anledning av at 100-års feiringen av Frank Sinatra toppes årets julekonsert fra Sandvika Storband med et knippe av Sinatras beste julesanger. Ingar Kristiansen står for tolkningen av låtene, en erfaren crooner og vår fremste tolker av Sinatra. Bandet varter opp med sine beste arrangementer av julemusikk fra de mest velklingende til hardtswingende versjoner. Selvfølgelig med de tradisjonelle og humoristiske arrangementene etter Rob McConnells besøk samt noe av Bob Florence og Tom Kubis. Vi gleder oss også til å presentere Sissel Meinseths vakre versjon av “En rose er utsprungen”.

Ingar Kristiansen regnes som vår fremste tolker av Sinatra tradisjonen. Han gjorde en konsert med tema Sinatra 100 år under årets Oslo jazzfestival og nå er det låter fra Sinatras utallige juleplater som tas fram. Sammen med trommeslageren Torstein Ellingsen ga Ingar i 2001 ut CDen The Sinatra Songbook. Ingar kopierer ikke bare Frank Sinatra slik som mange i sjangeren er kjent for, men gir et oppdatert uttrykk til sangene som gjør gjenhøret en ekstra dimensjon.

Per Gjermund Storrø er trompeter, musikkpedagog og dirigent med musikk hovedfag fra Universitetet i Oslo. Han har ledet en rekke storbandprosjekter og spilte trompet i Sandvika Storband fra 1999 til 2007 under birger Carlsen og Frank Brodahl.

Sandvika Storband anno 2015 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn- og utland.

Legg til ekstern kalender…