FATHER JOHN MISTY (US)

[Bilde]

“Dette er en artist som har tatt store steg siden vi booket ham til John DEE i 2012. Det blir rett og slett fantastisk å få han tilbake – denne gangen på Sentrum Scene!”, sier bookingmedarbeider Joakim Throndsen i en kommentar.
Father John Misty besøkte Øyafestivalen i sommer, og etterlot seg et henrykt publikum. Også hovedstadens anmeldere var fra seg av begeistring, både NRK P3 og Osloby ga mannen solide seksere for opptredenen. P3 kalte ham en ”perfektert sliten sjarmør” og utropte ham til en av festivalens absolutte vinnere.

På begynnelsen av året kom hans andre album i Father John Misty-drakt, ”I Love You, Honeybear”, produsert av Jonathan Wilson, og også dette falt god i smak hos det norske publikummet. Albumet hanket inn en femmer hos VG, og en sekser hos Aftenposten.

Nå kommer altså Father John Misty tilbake til Norge for å gi et trofast norsk publikum en fullverdig opplevelse av mannen som har alt, en sann entertainer og en sliten sjarmør – få med deg Father John Misty på Sentrum Scene, 31. mai 2016.

Legg til ekstern kalender…