Goodbye Things slippfest + No States + DJ KNAberg

Vi feirer den nye singelen/debuten til Goodbye Things. Det blir to konserter og DJ’s. Alt sammen gratis!

Goodbye Things er Emil Høgsets nye alias. Han har tidligere gitt ut to album under navnet Pilemil (Metronomicon Audio) og noen låter som Hans Ice, og spilt i en del andre band (bl.a Lukestar). Nå er han tilbake med to nye, skranglete poplåter, og snart en ny skive. Denne gangen spiller han alt av instrumenter selv og har av en eller annen grunn begynt å synge på norsk.

Singelen "To låter og en plakat» gis ut av Take it Easy Policy (TIEP), et nytt, norsk label, som bl.a. har gitt ut kassetter med Snöras, Kim Hiorthøy, Espen Friberg, Prinztronix og Titus B. Kristoffer Kjølberg har tegnet plakaten som inneholder nedlastning av singelen og kan kjøpes på slippfesten.

I tillegg til konsert med Goodbye Things, spiller vår spesielt inviterte gjest No States (aka Håkon Eriksen). Han platedebuterte i 2012 med albumet “I Own America” gitt ut på bergensbaserte YAP, og (med)produsert av Fredrik Saroea (Datarock). Nå har No States nettopp sluppet et nytt album på Eirik Mobergs (Rundfunk, Denga Denga, Baertur) nye kassettlabel Ferro Retard . Tittelen på platen er “Still Owning America”, og den forsetter i samme gode lo-fi-pop-landskap som forrige skive.

nostates.bandcamp.com/album…

www.youtube.com/watch?v=a41…

Før og etter konsertene vil Espen Friberg fra KNA Hjulspinn snurre plater.

www.facebook.com/knahjulspinn/

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…