Minneskriveverksted

Jeg veit at alle jeg inviterer er i målgruppa, men kanskje dere kjenner noen?

For folk flest rundt 40 år og opp til minst 100 år

På dette skriveverkstedet er målet er å få deltagerne til å skrive ned minner fra da de var barn og ungdom. Jeg håper at folk i løpet av kursene vil få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier. Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Jeg har mange leker og teknikker for å skape skriveglede, sette i gang tanker, og vekke hukommelsen.

Det vil bli gitt noen generelle skriveråd, men jeg har ingen fasit, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. For å melde seg på dette kurset trenger man ikke anse seg selv som en flink skribent, eller være god i rettskrivning. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager.

Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

Kontakt: Jorunn Solli
E-post: [email protected]
Tlf: 97123102

Minneskriveverkstedet går over 8 uker. onsdager:
10., 17. februar
2., 9., 16., 23., 30. mars
6. april
Fra klokka 17.00 til 20.00
Pris: 2500,-

Ha med nå å skrive på og med
Det er supert om dere kjøper eller låner disse bøkene:
“Skriv ditt liv” av Kjersti Wold
“Skriveboka” av Merete Morken Andersen

Sted:
Gjettum gård rom nummer A4
Gjettumveien 125
3416 Gjettum i Bærum
Ved påmelding betaler du kr. 500,- i depositum til konto 0539 71 63808 (Jorunn Solli, Levrebakken 46, 1352 Kolsås). Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset.

Legg til ekstern kalender…