The Crossroad Club & Rootsy Music presents: Uncle Lucius (US)

Endelig får vi sjansen til å presentere og introdusere Texas-bandet Uncle Lucius for et skandinavisk publikum. Bandet har gitt ut fire solide album og etablert seg som et av de mest populære bandene i den raskt voksende Americana/Southern Rock-scenen i USA.

Det er ingen hemmelighet at Rootsy Music har en forkjærlighet for “Texas Southern Roots Rock Americana”. The Band Of Heathens, Deadman og Statesboro Revue har turnert her med stor suksess og publikum spør alltid etter disse bandnene. Problemet er at de sjelden tar turen over til Europa når de har en stor og etablert fanskare hjemme i USA, samtidig som det er dyrt å reise til og turnere i Europa. Uncle Lucius er et av de største bandene på denne scenen, og dermed også de vanskeligste å få til en turne med.

Nå, derimot, fikk vi en periode og booket en fin turne gjennom Sverige og Norge. Vi vet at bandets kombinasjonen av sterke fortellinger og fengende låter er dynamitt for mange. Bandets hit “Keep The Wolves Away”, spilt en million ganger på YouTube, er en god start inn i bandets musikk . Uncle Lucius er 100% kvalitet og vi ønsker dem hjertelig velkommen dem til deres første besøk i Rootsyland!


CC: 160,- (+ billettavgift)
Aldersgrense: 20 år
Konsertstart: 22.00
Billettluken åpner: 21.00
Bar/Restaurant åpner: 16.00
Forsalg på www.hoopla.no

Legg til ekstern kalender…