Rock & Spesialreiser presenterer: Scumbugs & Torqueflite

[Bilde]

Fredag 26. februar kan du ta trikken(11/12/13) eller 20 bussen sammen med oss, til Hva Skjer (Soria Moria) og se to band som er på vei til å spille på “Live & Jive” festivalen i Sverige. De trenger penger til bensin, snus og porr så de blir veldig glade hvis DU også kommer, slik at de får råd til å reise!

The Scumbugs (Bergen) Dette orkesteret spyr ut energisk rock & roll så smittsom at det klør i beina fra første tone. Festlig, skitten, dansbar garagerock – infisert av fuzz, orgel og flåsete gimmick. De siste årene har The Scumbugs feid over garagerock-klubber -og festivaler i både Norge, England, Danmark, Spania, Tyskland og Holland. Fredag 26 Februar retter de følehorna mot Oslo og om alt går etter planen blir dette en totalt uforutsigbar og minneverdig begivenhet uten sidestykke. The Scumbugs har kun èn ting på agendaen: å fylle lokalet med en kollektiv buzz som ringer i ørene til langt etter nachspiel! Alt du trenger å gjøre er å møte opp, gi etter og bli bitt av basillen!

www.facebook.com/thescumbugs/

Torqueflite! (Detroit/Eidsvoll og Oslo) Navnet ingen hører uberørt! Surf og garasjerock i en kombinasjon med galskap og energi. Kom, se, dans, opplev instrumental rock og snasne dresser! Skal De kun høre på ett sterkt instrumentalband med tunge surfrytmer og sterke garagerock influenser denne helgen, la det bli Torqueflite!

www.facebook.com/Torqueflit…

Snaue 150,- i døra, etterpå blir det snasne rytmer fra jazzfrie phonogrammer. Flytende innsektsmiddel fås kjøpt i baren.

www.facebook.com/hvaskjerto…

Legg til ekstern kalender…