Youth Lagoon

Vulkans presentasjonstekst:

Med albumet “The Year of Hibernation” gjorde Youth Lagoon i 2011 et uutslettelig inntrykk på mang en musikkelsker, også her i Norge. To år senere kom oppfølgeren ”Wondrous Bughouse”, og med det utsolgte konserter i Oslo og Bergen. Nå er Youth Lagoon klar med sitt tredje og hittil mest imponerende album, og ny konsert i Oslo.

Søndag 28. februar 2016 kommer Trevor Powers og bandet tilbake til Oslo. Etter at Parkteatret ble utsolgt i 2013 er det denne gangen Vulkan Arena som kan bli åsted for årets kanskje beste konsert?
I motsetning til debutalbumet har den siste plata fått både veldig gode og heller lunkne anmeldelser.

Dette tyder på en artist som jobber hardt for å utvikle seg som musiker og låtskriver, og som nekter å hvile på noen laurbær. Når det er sagt; de som elsket ”Cannons” og ”17” fra førsteplata har også på ”Savage Hills Ballroom” mye å glede seg til. ”The Knower” er en sjelfull og inderlig låt som påkaller assosiasjoner til storheter som Massive Attack og Radiohead, mens ”X-Ray” er en smygende perle av en instrumental. Alt i alt er det ikke vanskelig å se at 26 år gamle Trevor Powers forsøker å utvikle seg selv og lytterne – én låt av gangen.

Gut Feelings er stolte av å hente tilbake Youth Lagoon til Oslo, og håper Vulkan Arena blir en ypperlig arena for gåsehudøyeblikk og hyling.

Legg til ekstern kalender…