Improworkshop med Impro Neuf

Aldri gjort impro før, men er glad i lek? Møt opp!
Gjort litt impro før og vil gjøre mer? Møt opp!
Gjort masse impro før og vil gjøre mer? Møt opp!
Er du skikkelig nervøs fordi dette er helt nytt og du tror alle er superflinke skuespillere men så viser det seg at de er som meg og deg og veldig klar for lek og du er skikkelig fornøyd med deg selv for at du faktisk møtte opp og flyter på en sky av mestringsfølelse, endorfiner og alt det andre som gjør det så morsomt å leke med andre og du kan ikke vente til neste uke for da blir det bare enda bedre fordi det verste, altså å møte opp, er unnagjort? Møt opp!

Hver tirsdag inviterer Impro Neuf til åpen improworkshop, der alle kan delta. Tirsdagsworkshopene er gratis og krever ingen forkunnskaper eller påmelding, det er bare å møte opp! Nye som gamle, uerfarne og rutinerte: alle er hjertelig velkommen til to timer med leken lek og morsom moro (!). Hva gjør vi? Det varierer fra improvisering av korte scener, leker og morsomme øvelser, karakterarbeid og en hel haug andre ting som er gøy.

For oppdatert oversikt over hvilket rom workshopen er i anbefales det å melde seg inn i Facebook-gruppen vår, eller å møte i foajeen fem minutter før. Som regel henger det noen som skal være med der. Du kan også høre med den som sitter i glassburet rett innenfor døren hvor Impro Neuf befinner seg.

I tillegg til workshop spiller Impro Neuf forestilling annenhver fredag. To av de på scenen rekrutteres fra workshopene.

Impro Neuf loves you!

Legg til ekstern kalender…