Barnas Cinematek: Kenny Begins + Innsiden ut + Møt Star Wars-figurene

[Bilde]
Lørdag 5. mars kommer figurene fra Star Wars på besøk fra kl. 12.00. Møt opp og ta selfie sammen med Storm Troopers, Darth Vader og flere av de tøffeste sci-fi heltene fra en galakse langt, langt borte. Det blir oppvisning med hele gjengen.

Vi viser også den svenske sci fi-klassikeren Kenny Begins og den oppfinnsomme animasjonsfilmen Innsiden ut i 3D.

Kenny Begins
[Bilde]
Kenny Begins er en superhelt-sci fi-actionfilm som barna kommer til å elske! Kenny Starfighter går på Galaksehelt-akademiet og skal ta eksamen. Hvis han stryker, må han bli frisør i familiens frisørsalong. En av eksamensoppgavene går ut på å forfølge en råkjører. Ved et uhell krasjlander Kenny på jordkloden. Her treffer han 15 år gamle Pontus, som blir mobbet på skolen. Ganske fort blir Kenny dratt inn i kampen om en grønn energikrystall.

Innsiden ut (3D, norsk tale)
[Bilde]
I hjernen til 11 år gamle Riley jobber fem følelser hardt: Glede sin oppgave er å sørge for at Riley er lykkelig, Frykt tar seg av sikkerheten, Sinne passer på at alt er rettferdig, mens Avsky hindrer at Riley blir forgiftet. Sorg er ikke helt sikker på sin rolle, og det er visst ingen av de andre heller. Når Rileys familie flytter til en ny by, må de fem følelsene hjelpe henne gjennom den vanskelige overgangen. Plutselig havner Sorg og Glede dypt inne i Rileys sinn. Dermed starter en reise gjennom ukjente steder som Langtidsminnet, Fantasiland, Abstrakte Tanker og Drømmeproduksjoner AS. Vil de fem følelsene klare å gjenopprette balansen i Rileys tanker?

Legg til ekstern kalender…