Undertoner-øving - kom og prøv!

Har du lyst å synge i kor? Første øving etter påske kommer flere som ikke har vært med før eller ikke vært med på en stund, så en fin anledning for deg som sitter på gjerdet å hoppe ned og bli med, for å rekke øve inn sanger til uformell konsert i juni.
Er du ekstra ivrig kan du komme allerede mandag 14. mars!
[Bilde]

Underskogsvokalgruppa Undertoner ble startet høsten 2015 med formål å synge og ha det gøy, og vi har øving annenhver mandag. Undertoner har sin opprinnelse i nettsamfunnet Underskog, men er åpen for alle. Det er ingen opptakskrav, utover å være skikkelig trivelig. Vi har drevne korsangere, dusjsangere, og totalt uerfarne. Vi har sånn ca sopran, alt, tenor og bass.

Reportoaret er variert, med schvung, tilpasset et sprikende nivå og med gode muligheter for rask mestringsfølelse! Undertoner startet ut i fra et ønske om å danne en liten a capella-gruppe som skulle synge publikumsvennlige låter, fra latinohits til radikale viser, siden generalisert til salmefritt, primært ikke klassisk, gjerne populærmusikk.

[Bilde]
Vår flotte dirigent leder øvelsene med humor og varme. Vet du ikke hvilken stemmegruppe du tilhører, kan du få hjelp av dirigenten til å bli stemmeplassert.

Korets primære informasjonskanal er Facebookgruppa Undertoner, så meld deg inn der for å få tilgang til noter, øvefiler, trivelige samtaler og informasjon fra styret – og øvelsessted. Hvis du ikke er på FB, ta kontakt med styret, som kan bidra med den viktigste informasjonen: [email protected]

Legg til ekstern kalender…