PROGKJELLER 2# postprog/shoegaze med Glutton og Amber Clouds

Takk for sist, og velkommen til ny progkjeller onsdag 30. mars. Vi er stolte av å presentere Glutton og Amber Clouds, to fremadstormende band på den norske alternativscenen. Åsmund Sæbøe er DJ.
50 spenn inngang.

GLUTTON
Kommer fra Oslo og ga ut albumet «Parts of Animals» i 2013.
Musikken deres oppstår der postrockens melankoli møter progrockens oppfinnsomhet: Atmosfæriske lydlandskap går over i monumentale refrenger, balkaneske streiftog og polyrytmiske avstikkere.

I de vareste partiene hører man spor av band som Sigur Rós, mens intense og eksplosivt energiske partier avslører en forkjærlighet for The Mars Volta. Selv kaller de det postprog, og oppfølgeren «Outliers» kommer i løpet av 2016!

AMBER CLOUDS
Amber Clouds er et ungt, musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Musikken bærer preg av flere ulike sjangere, men blir oftest omtalt som drømmepop, indie-pop eller shoegaze.

I desember ga de gjennom bergensbaserte Diamond Club ut singelen «Long Time Since The First Time», som er skrevet, innspilt og produsert alene av låtskriver Nikolai Grindland, som inntil nylig var bandets eneste medlem. Siden den tid har bandet fått anbefaling og spilletid av P3 Urørt, samt blitt listet på studentradioen i Bergen.

Amber Clouds er nå et fullt utrystet band med et drømmete live-set som ikke må gåes glipp av.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…