LONELY KAMEL - turnekickoff!

[Bilde]

Lonely Kamel fra Oslo boltrer seg i tung, heftig og melodisk hardrock. Musikken er en kombinasjon av klassisk rock ispedd solide elementer av alt fra blues/ stoner/ doom/ psykedelia/ sludge, men fremfor alt har de sin kjerne i rock som alle kan kjenne seg igjen i.

Med elementer fra det beste innen70-tallets storheter som Black Sabbath, Cream, Blue Cheer og Led Zeppelin blander bandet freidig med litt nyere band som Kuyss, Fu Manchu, Dead Meadow og Sleep. Sentralt i bandets uttrykk står den varme, analoge lyden av massive gitarer, heftige riff og helt særegen,
god stemning hvor enn slags scene de måtte befinne seg på.

Det anerkjente tyske bookingselskapet Sound of Liberation tok bandet under sine vinger i 2010 og sendte bandet jevnlig rundt om i Europa. Disse turnéene vekket Østerrikske Napalm Records’ interesse, og plateselskapet har nå utgitt 3 av bandets 4 album og hjulpet Lonely Kamel til nye høyder både musikalsk på plate og live .

[Bilde]

Etter at Napalm Records relanserte det selvtitulerte debutalbumet “Lonely Kamel” som en «stonerrock classic» i 2011, har bandet nærmest kunne velge og vrake av spillejobber på stonerrockfestivaler i Europa, og har blitt håndplukket til å vært support på hele turneer for noen av de mer kjente
bandene innenfor sjangeren som Monster Magnet, The Sword, Pentagram og Kvelertak.

Lonely Kamel er aktuelle med sin fjerde utgivelse “Shit City” som har høstet strålende kritikker fra hele musikkbransjen. Bandet er mest kjent for sine bunnsolide livekonserter og spiller gjerne til de blir jaget av scenen.

Bandet har nylig gjennomført store Norgesturer som oppvarming for Black Debbath og Thulsa Doom og er alltid sulten på mer moro. På vei før en ny runde rundt i Europa på store scener tar Lonely Kamel nå turen innom Last Train og gir publikum en helt eksklusiv intimkonsert denne kvelden.

Legg til ekstern kalender…