Die With Your Boots On: DANIEL KVAMMEN + GRAYSONIA

DANIEL KVAMMEN

Spekulasjonene har vært mange og ryktebørsen har kokt overl Hvem er denne mystiske Melkemann Diva? Vel, nå kan vi endelig avsløre det.

Mandag den 16. mai returnerer ingen ringere enn Daniel Kvammen til Revolverkjellern. Den hjemvendte sønn spiller dermed sin tredje DWYBO-gig og har til tross for et mer strømlinjeformet lydbilde på plata si, lovet å ta med seg både steel og twang. Vi gleder oss og er fryktelig takknemlige. Dette blir kvasst, som hovedpersonen selv ville sagt det.

www.facebook.com/dkvammen

GRAYSONIA

Graysonia spiller og synger låter de har laget selv – med føttene godt plassert i country, americana og skranglete pop-rock. Samspill og musikalitet møter interessante tekster og løssluppent sceneshow. “Så lenge det svinger”, sier de selv.

Gjennom en felles kjærlighet for americana og country begynte Sigurd Vik og Kristian Krokfoss å lage låter ved inngangen til det nye årtusen. Med lave skuldre og godt humør ble det musikalske universet formet, og da Bernt Wærstad ble med på laget ble det skikkelig sving over sakene! Flere øvinger i løpet av et år var prov på at her måtte tyngre skyts til. En besetning av diverse strengeinstrumenter var i nøden etter fyldigere lyd, og valget falt på byens uoffisielt beste komp – Kristian Moen på bass og Pål Leer på trommer. Arrangementene falt på plass nærmest av seg selv, og med Vik’s unike tekster fikk Graysonia en egen lyd og en egen stil. To-tre øvinger var nok før bandet i hui og hast spilte inn ti låter og klappet seg selv på ryggen.

Guttene har nå begynt å spille konserter, og gleder seg til å underholde et publikum sulteforet på skranglete countryrock.

Sigurd “Casino” Vik – gitar/vokal
Kristian “Kroken” Krokfoss – gitar/banjo/mandolin
Bernt “Isak” Wærstad – gitar/mandolin
Kristian “KLM” Moen – bass
Pål “Ett Gir” Leer – trommer/perk/blås/kor

soundcloud.com/graysonia
www.facebook.com/graysoniaband

Legg til ekstern kalender…