Klosterenga Audio Banquet Presenterer: Baardsen

Baardsen

Baardsen er en utflytta Stavangermann, bosatt i Oslo.
4. Sept 2015 slapp han albumet “Skygger fra ei aen tid”. "Plata fikk gode anmeldelser bl.a i Stavanger Aftenblad og progrockmagasinet Blackmoon og var “Ukas album” på “Norsk på spotify”. Flere av låtene har blitt spilt på lokalradiostasjoner over hele landet og nasjonalt har P1-Nitimen og Norsk på Norsk spilt flere av låtene fra albumet.
Baardsen har i etterkant av albumslippet gjort flere konserter med fullt band i Oslo, Drammen, Hamar, Kristiansand, Mandal og Stavanger, nå sist i slutten av April da han slapp og turnerte med trippelsingelen ”Langt å gå”. Han har utenom bandkonsertene gjort solo supportjobber for bl.a Asbjørn Ribe, Tore Renberg og Inge Bremnes.
På solokonserter så spiller Trond Helge nedstrippede og tidvis ganske annerledes versjoner av låtene sine ved hjelp av piano, gitar og loop-pedal.
På Klosterenga Café 28. Mai så vil Trond Helge for første gang gjøre en full solokonsert. Han kommer til å spille en del låter fra albumet, men også urfremføre en rekke nye låter han aldri har spilt live før. Han har dessuten noen morsomme cover´s med sin egen twist på lur.

Link til plate: phonofile.link/skygger-fra-…
Facebookside: www.facebook.com/BaardsenNo…

Legg til ekstern kalender…