Brusende beruselse - Lyder fra Livet på Teaterkjeller'n

Vi er så heldige å ha med oss leder ved A-senteret Aino Lundberg på vår 12. forestilling med Lyder fra Livet: Alle har et forhold til alkohol – vi beruser oss til hverdags, på fest og for å markere overganger. Alkohol er en ingrediens i våre samværsformer. Når det kommer alkohol på bordet blir det lettere å føre samtaler, føle seg fri og avslappet. Så vanskelig bare, å holde balansen – hva er passe, hva er for mye og når er nok er nok?

Aino tar oss inn i spennende temaer som: alkoholens funksjon som overgangsrite, og alkoholens funksjon som sosialt og kulturelt lim.

Lyder fra Livet er en serie konsertforedrag over psykologiske, filosofiske, og samfunnsaktuelle tema. Hver forestilling gjester en ny foredragsholder og tema, og sikter mot en kveld med «sjelelig føde», utforskning, refleksjon, eksistensielt opprør og ankerfeste!

Gjennom fokus på tekst skreddersyr vi det musikalske repertoaret til kveldens tema. Låter fra populærmusikken i et jazza arrangement. Leonard Cohen, Donna Summer, R.E.M, Cole Porter og Rihanna er eksempler fra låtlista. Skam, sex, kjærlighet, håp, mot og endring er blant temaene.

Sanger og psykolog Christine Lingaas er arrangør og fast vokalist i husbandet, Jens Fossum på kontrabass, Lorenzo Nardocci på Jazzpiano.

Legg til ekstern kalender…