Elvefoajé: Sankthansaften 23. Juni

Bergen og Oslo hand i hand med elvelys og plingplong tekno.
Månefisken Elvelounge inviterer herved til sankthansfeiring på kafé Månefisken, Oslos deiligste og fineste uteservering!! Vi ønsker velkommen til en aften med deilig elvelyd ispedd elektroniske trommer, litt sinusgenerator, blinkende lys og trivelig konversasjon, kort sagt et perfekt treffpunkt for alle med interesse for elektronisk musikk, tekno, elektro, acid, grime, tribal, trance, ambient, noise, house, alt dette på Legendariske Månefisken.

For Elvefoajéens st.hansfeiring har vi vært så heldige å kunne booke Snorre Magnar Solberg. Snorre gjør plateselskapet Club No-No i Bergen med utgivelser på sued og sex tags amfibia. Han spiller en ekstatisk, opplyst versjon av tekno, trance, blues, house eller hva du enn ønsker å kalle det…. Anbefales!

www.youtube.com/watch?v=sWy…
soundcloud.com/trushmix/tru…

Bak artist- og DJ-navnet Sannergata skjuler det seg en av de mest kompromissløse musikerne i Oslos elektroniske undergrunnsscene de siste femten årene. Gjennom soloprosjekter og en rekke klubbkonsepter, har Sannergata gått stadig dypere inn i den elektroniske musikkens eksperimentelle, men dansbare irrganger.

Hnko er en hemmelighetsfull skikkelse i Oslos undergrunn med beinhard stil og full kontroll på decksene. Stilen beskrives som house – tekno – tribal – hypno & beyond. Når han styrer musikken kan du være sikker på å bli styrt inn i en følelse av at tid & rom opphører, enten du sitter stille eller om du danser…

cc: GRATIS inngang yo!
Mulig grilling frem til 22!!

Legg til ekstern kalender…