All the Dead Pilots - Tonight, as all cancelled flights reach their destinations

[Bilde]

LYNX presenter:

“Tonight, as all cancelled flights reach their destination”
En 24 timers lydinstallasjon

Veronica Rebecca,
Bent Sæther,
Tútob Mingyúr,
Ismael.
Kuratert av Tommy Olsson.“All The Dead Pilots” og TOPublic.

LYNX
2. – 3. juli, 2016
Åpent fra kl 12.00 – 12:00 (12 AM – 12 AM). 24 timer, an all day and all nighter!

BODY, SPEECH AND MIND; tre intervensjoner innenfor bygrensen til Oslo i forbindelse med lanseringen av Tonight, as all cancelled flights reach their destinations – en boks med 5 tolvtoms vinylplater av det hippe, referansetunge pop-orkesteret og supergruppen “All The Dead Pilots”, et delprosjekt til TOPublic, kuratert av Tommy Olsson, og med økonomisk støtte fra Norsk Kulturråd.

“The poetic image exists apart from causality.”
― Gaston Bachelard

Vi heter “All the Dead Pilots” og debuterer med en 5 LP boks.
Musikken vår er en blanding av rock og pop. Først tenkte vi kalle oss The Beatles. Eller Hitlerpenis. Men siden vi sikter mot topplistene ville det fort blitt for kontroversielt og problematisk. Vår agenda er nøytral og kommersiell. Vi mener alvor med det vi gjør. Vår revolusjon likner ikke på noen annen revolusjon. We have ways to make you cum. Vi mener man skal vente med sex til man er blitt gift. Vi er for dødsstraff og fri hasj. Vi driter i innvandringen siden vi er mer opptatt av utvandring. Vi er fire frekke jenter med sugende blikk som synger og danser. Vi gjør hva faen vi vil.

Vi ser i første rekke etter flyvertinner og passasjerer som tåler en støyt og kan by på seg sjøl. Seansen varer i 24 timer. Lettere servering og forfriskninger kan forekomme. Stående samleie er ikke lov, da det kan lokke til dans.

PILOTS ARE PRETTY – THE WORLD IS OUR ASHTRAY!

Om festivalen:
TOnight as all cancelled flights reached their destinations» er del av TOpublic som er en festival (29. juni-8. juli i Oslo) og en kunstmønstring som fra 10. juni har ulike events rundt omkring i landet. Festivalen er del av avslutningen på Kunstløftet som har vært et åtte års prosjekt for å heve kvalitet på kunst til barn og unge. Festivalens kunstnere arbeider med hva transformasjoner kan være på hellig, personlig og historisk plan i teori og praksis. Gjennom det utprøver mønstringen produksjon, programmering og formidling til ungt publikum på samtidskunstens premisser. Formålet er å vise engasjerende kunst som griper inn i og aktualiserer etiske, kunstneriske og samfunnsmessige grenseoppganger for det unge publikummet.
Festivalprogrammet er utformet av seks kuratorer: Tommy Olsson (visuell kunst), Trond Reinholdtsen (musikk/opera), Tonje Hessen Schei (film), Cornelius Jakhelln (litteratur), Anette Therese Pettersen (teori) og Gry Ulfeng som i tillegg til å være kunstnerisk leder også er kurator for scenekunstprogrammet.
www.motoffentlighet.no

Om LYNX:
Det kunstnerdrevne visningsrommet LYNX, som ligger i en unik paviljong i Vigelandsparken, Oslo, ble grunnlagt av kunstneren Josefine Lyche i 2013. Utstillings programmet fokuserer på eksperimentelle og stedssensitive prosjekter, og på å blande sjangere og generasjoner av kunstnere. LYNX er oppkalt etter stjerne konstellasjonen paviljongen ligger rett nedenfor.

LYNX og utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd og Oslo Kommune.

¬BODY, SPEECH AND MIND; tre intervensjoner innenfor bygrensen til Oslo i forbindelse
med lanseringen av Tonight, as all cancelled flights reach their destinations – en boks med 5 tolvtoms vinylplater av det hippe, referansetunge pop-orkesteret og supergruppen All The Dead Pilots, et delprosjekt til TOPublic, kuratert av Tommy Olsson, og med økonomisk støtte fra Norsk Kulturråd.

Tronsmo Bokhandel kl 15.00, 2 juli 2016

Chaos is rejecting all you have learned, Chaos is being yourself.
- Emil Cioran,

All the Dead Pilots lanserer sitt magnum opus på Tronsmo Bokhandel, bland viskninger og rop, skyggen av the Incredible Hulk, innpåslitne kinky stuepiker, zombier og jordbær. Bandet er en støypunkensemble med medlemmer fra Dagcenterpöbeln, Psychobellas, Order of the Solar Temple og Motorpsycho, og har fortsatt ikke funnet en bedre definisjon på musikken sin enn “en blanding av pop og rock”, enda det skurrer og åpenbart ikke stemmer.

Kl 15 snakker Arvid Skancke Knutsen alvor med bandets kaptein – en såkalt “kunstkritiker” (dere vet hvilken) – for å strekke ut så mange spørsmålstegn som mulig til utropstegn. Dette skjer kun en gang. Det vil ikke skje flere ganger. Når seansen er over flytter vi på oss, og neste gang vi er tilbake er vi der for å kjøpe bøker. Hvis noen spør vil vi late som vi ikke skjønner. Hvorfor? Fordi vi gjør akkurat som det passer oss, nemlig.

PILOTS IN POWER – POWER TO THE PILOTS!

غموض: كلمة نستعملها لخداع الآخرين،

Også hos
LYNX i Frognerparken, 2. juli kl 12.00 (ett døgn).
NOPLACE i Oslo gt. 2, 2. juli kl 18.00-02.00.

Noplace, Oslo proudly presents

ALL THE DEAD PILOTS, “Tonight as all cancelled flights reach their destinations”

02.07.16-03.07.16

17.00-02.00

Veronica Rebecca
Bent Sæther
Tútob Mingyúr
Ismael

kuratert av Tommy Olsson

“GET RID OF MEANING. YOUR MIND IS A NIGHTMARE THAT HAS BEEN EATING YOU: NOW EAT YOUR MIND.”
― Kathy Acker

I det obskure alkymistiske småskrift August Strindberg publiserte anonymt i 1893, der han trekker opp de vesentlige retningslinjene for den elektrisitetslære han hinter til i Inferno, og – ikke minst – Ockulta Dagboken, slår han fast det prinsipp vi har valgt å følge, da han sier seg “ikke særlig opptatt av punkrockens fikseringspunkter og frisyrer, men dess bevegelse”. Dette, selvfølgelig, lenge før dekonstruksjonen finner sted. Lenge før vi lærer oss å fly. Det er annerledes nå. For oss er det, helt siden vi var små, umulig å bli et sted særlig lang tid, men vi blir litt lenger på NoPlace, fordi vi liker navnet på stedet. Fra kl 18 – 19 inviterer vi til gratis vodka for de tørste, for å trøste de triste, og for å feire lanseringen av vår debut – denne sorte boksen med lydopptak fra vår cockpit, på opp til flere vinylplater. Denne forunderlige aften, da alle kansellerte fly når sin destinasjon, presenterer vi like så greit oppfølgeren med en gang og gjør den tilgjengelig for download. Sånn er det – vi feirer lanseringen med enda en lansering. Og vodka. Seansen vil vare til vi er ferdig. Vi vil aldri bli ferdig. Ingen av oss kommer noensinne hjem.

Vi vet hva vi gjør. Vi gjør hva faen vi vil.

PILOTS FOR PLEASURE – CENTRO DI GRAVITA PERMANENTE!

.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…