Lørdagsopera – Musikk & Kjærlighet

Nytt denne sesongen er at man kan forhåndskjøpe billetter. Dette medfører et lite tillegg på kr 20 i billettgebyr til TicketCo. Det lønner seg likevel å komme tidlig for å reservere dersom man vil ha en god plass. Dørene og baren åpner kl 14.30.

Dagens program

Det måtte en liten Fransk Landsby til for at Cecilie & Marius skulle møtes å finne et musikalsk samspill… Her mellom vinranker og oliventrær ville tilfeldighetene ha det til at Cecilie & Marius skulle starte et samspill rundt den samme lidenskapen, nemlig kjærligheten til musikken.

Cecilie og Marius har et ønske om å gi publikum en konsertopplevelse fylt av kjærlighet og glede. Med utgangspunkt i noen av musikkhistoriens vakreste operaarier tas lytterne med på en reise bort fra hverdagens hektiske virkelighet, til en musikalsk timeout. Med komponister som Bizet, Puccini, Gershwin, Satie og Händel på programmet vil publikum kjenne igjen mye av musikken, i tillegg til at det bys på en og annen mindre kjent godbit. Velkommen til konsert!

Medvirkende

Cecilie Rønning, sopran
Marius Noss Gundersen, gitar

Om Musikk & Scenehuset

6. september 2014 arrangerte Opera til folket vår første Lørdagsopera i Musikk & Scenehuset. Nå starter femte sesong i dette flotte lokalet, som vi får leie av Kulturetaten. Det vil også bli arrangert mange andre konserter i huset fremover. Følg med på husets egen hjemmeside, www.scenehus.no. Her legges det fortløpende ut hva som skjer. Musikk & Scenehuset er lokalisert i et av Oslos eldste hus og er dermed et av Oslos eldste kulturhus. Flygel har vi kjøpt inn. I baren er det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke. Det er lov å ta drikke med inn på konserten. Stemningen pleier å stå i taket i de vakre lokalene som er litt slitne, men veldig sjarmerende. Vi anbefaler også å ta en tur ned i Gamle Raadhus Restaurant i 1. etg. etter Lørdagsopera for et bedre måltid. For bordbestilling: 22 42 01 07

VELKOMMEN[Bilde]

Legg til ekstern kalender…