Bokbad: Geir Gulliksen og Ruth Lillegraven

[Bilde]

Sagene Litteraturfestival presenterer:

Lørdag 3.september forvandler vi vår lille bokhandel til en forfatterscene. Og der er vi så heldige å kunne plassere to av de mest spennende stemmene i norsk samtidslitteratur, Geir Gulliksen og Ruth Lillegraven. De to skal lese fra sine siste bøker, og intervjues av Aschehoug-redaktør og matkunstner Christian Kjelstrup.

Geir Gulliksen er forfatter og redaktør i Forlaget Oktober. Hans siste bok er “Historien om et ekteskap”, en roman som undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Gulliksen debuterte i 1986 og har skrevet romaner, dikt, skuespill, barnebøker og essay. I 2014 mottok Gulliksen Aschehougprisen for sitt samlede forfatterskap.

Ruth Lillegraven er i høst aktuell med intet mindre enn to diktsamlinger: “Sigd” for voksne, og “Eg er eg er eg er” for barn. På Sagene Litteraturfestival skal hun snakke om “Sigd”. Hun debuterte som forfatter i 2005 og har skrevet en roman, dikt og barnebøker. I 2013 fikk Lillegraven Brageprisen for diktsamlingen “Urd”.

Christian Kjelstrup er redaktør i Aschehoug. Han er også mannen bak popup-bokhandelen “Uroens bokhandel” matkunstboka “Uroens kokebok”.

Sagene Litteraturfestival er en helt ny festival. Den går av stabelen på Sagene Bok og Papir 2. og3.september. For mer info: www.facebook.com/Sageneboko…

Legg til ekstern kalender…